Bilde av Arvid Hanssen

Moddi og Arkhangelsk kammerorkester

Tidligere i høst ga Pål Moddi Knutsen ut albumet Unsongs, tolv forbudte sanger fra tolv land. Fredag 11. november står han sammen med Arkhangelsk kammerorkester på scenen under Arvid Hanssen-festivalen. 

Kom sommarvijnn

22.september drar artistene Maria Arredondo og Torstein Sødal ut på Nord-Norges-turné. Da ønsker de seg lokale sangspirer til å synge "Kom sommarvijnn". 

Marthe Valle

Rik kulturvår i Nordavindshagen

I Arvid Hanssen-huset har det våren 2016 vært arrangert en lang rekke konserter, og noen av landets fremste kulturutøvere på sine felt har sørget for å gi publikum opplevelser av høy kvalitet. Blant dem finner vi Ola Bremnes, Gutta Boys, Jan Erik Vold og Marthe Valle.

Rocks & Straws under Festspillene

Fra 18. til 25. juni arrangeres Festspillene i Nord-Norge i Harstad. Mandag 20. juni fremfører Anneli Drecker «Rocks & Straws», og på den konserten blir det urfremføringer av nye låter. 

Han Arvid og livet

Arvid Hanssen-forestilling på turné

Forestillingen «Han Arvid og livet» skal ut på turné i Finnmark - på selveste Kvinnedagen den 8. mars avsluttes turneen i Verdensteatret i Tromsø. 

Rocks & Straws nominert i flere kategorier

Anneli Drecker og albumet Rocks&Straws er nominert til Spellemannsprisen i tre kategorier. Utdelingen foregår i Oslo Spektrum 30. januar.

Høstdiktet

Det var ikke alt av Arvid Hanssens lyrikk som ble utgitt i bokform. «Haust», fra tidlig 80-tall, er et slikt dikt. 

Rocks & Straws på Trænafestivalen

På Trænafestivalen sommeren 2015 fremførte Anneli Drecker materialet fra «Rocks & Straws» i Kirkhelleren, ei stor grotte i fjellet på øya Sanna som har blitt fast konsertscene når det er festival.

Visekveld med Trine Strand

Han Arvid og livet

- var tittelen på forestillingen som fredag 19. juni ble fremført i Nordavindshagen. Vokalist var Trine Strand. 

Rocks and Straws

Rocks & Straws på CD

Rocks & Straws, Anneli Dreckers album med Arvid Hanssens tekster gjendiktet til engelsk, er nå utgitt på CD.