Bilde av Arvid Hanssen

Kom sommarvijnn

22.september drar artistene Maria Arredondo og Torstein Sødal ut på Nord-Norges-turné. Da ønsker de seg lokale sangspirer til å synge "Kom sommarvijnn". 

- Dette er en vakker sang som jeg virkelig gleder meg til å synge. Det å kunne dele denne opplevelsen med sangglade mennesker jeg treffer på veien fra Hammerfest til Fauske på denne turneen, vil gjøre dette til en helt spesiell opplevelse for meg, sier Arredondo i pressemeldingen.

Maria Arredondo er godt kjent både som popartist og musikalstjerne, og har vært aktiv i en årrekke. Hun har gitt ut seks album og tolv singler. Torstein Sødal blir sett på som en av Norges beste mannlige sangere, og solgte til gull med sitt debutalbum. I 2008 kom han på andreplass i norsk Melodi Grand Prix. På det øvrige repertoaret i konserten "En aften med Maria Arredondo og Torstein Sødal" står viser, musicals og gospel-låter, og noen av dem fremføres sammen med lokale kor fra de 18 stedene duoen besøker. 

Maria_Arredondo.jpg

(Foto: Rolf-Ørjan Høgset)

Dersom du eller noen du kjenner, vil være med Maria Arredondo på konsert, kan du synge inn en liten sangprøve av "Kom sommarvijnn". Sangprøven, helst på video, sender du i meldingsboksen til denne facebooksiden. Merk posten med det lokale spillestedet, for eksempel "Hammerfest".  Artistene vil deretter velge ut bidrag.